Home

Forhistorie

 

 

Vi mødte hinanden sommeren 1999 hvor vi begge var på blå sommer i Kliplev. Vi var begge to ret generte så det blev kun til snakken og holden i hånd de 10 dage vi var der:rool: .

Efter hjemkomsten gik der noget et par uger, hvor Christina gik rundt og var lidt ked af, at det ikke var blevet til mere, men så en dag lå der et brev i postkassen fra Rasmus:-) . I brevet fortalte han et eventyr færdigt som han var begyndt på på blå sommer, men som aldrig blev færdigt. Endvidere efterlyste han en spejderlilje som Christina havde taget fra ham på lejren. Christina sendte et svar tilbage om, at han kunne få sin lilje, hvis han selv kom og hentede den. (Rasmus boede på det tidspunkt i Aarhus og Christina i Randers)

Rasmus skulle lige samle mod til sig, men han ringede og vi fik aftalt et møde lørdag den 14.08.99. En af Christinas veninder holdt fest om aftenen hvor vi var inviteret ud. Og som aftenen skred frem (og der var blevet drukket et par glas) gik det hele meget nemmere og genertheden forsvandt.

Senere på aftenen spurgte Christinas bedste veninde Tine os om vi nu var kærester og ja det var vi vel:lol: . Og det har vi så været lige siden...

En halvkold dag i september 2000 (helt præcis den 23.09.2000) faldt Rasmus på knæ og spurgte Christina om hun ville giftes med ham - og selvfølgelig ville hun det:grin: .

Den 18.12.2000 flyttede vi sammen i en 4-værelses lejlighed i Aalborg midtby, hvor vi stadigvæk bor sammen med vores dejlige kat Emma.

I juni 2001 blev vi så enige om, at vi ville gøre alvor af forlovelsen og gifte os. Vi snakkede lidt frem og tilbage, og blev enige om den 27.07.2002, for så var der tid til planlægning og brylluppet ville ikke falde sammen med Christinas eksamener på erhvervejurastudiet.  

Her er et billede fra blå sommer (klokken er mange og vi er trætte)

 
Her er lige 3 billeder af vores dejlige kat Emma

© Copyright Faber-Espensen 2006