Home

Forberedelser

Juli 2002

Ja, så er det jo ved at være snart, men vi (læs: Christina) har styr på det meste. Vi bliver hele tiden mødt med spørgsmålet om vi ikke er ved at have stress på? Men nej det er ikke tilfældet. Faktisk er det lidt uvirkeligt at brylluppet i dag kun er 17 dage væk.

Vi mangler kun at bage de sidste flutes og de sidste småkager. Så skal bordkortene laves færdige og det er så vist det. Ok vi mangler også bryllupskagen, men da Christina har fri ugen optil brylluppet, bliver den fremstillet der.

Juni 2002

Så er kjolen kommet hjem. Eller dvs. hjem til Christinas mor, for Rasmus skal jo ikke fristes over evne :grin: .

Vi er også ved at have lavet alt natmaden.

Maj 2002

Så har vi fået bestilt blomster, både brudebuket, brystbuketter og blomster til borddekorationerne som vi selv laver. 

23. maj var jeg ude og købe mit brudeundertøj. Først købte jeg et BH-sæt, da de ikke havde en corsage med en stor nok skål. Men vi fandt så en corsage i en anden butik som bare lige var sagen.

25. maj var min mor, hendes mand, Rasmus og jeg i Tyskland for at købe vin, øl og sodavand mv. På vejen derned slog vi lige et smut omkring vejle, så jeg kunne få rettet min brudekjole til. Rasmus og John ventede i bilen, mens min mor og jeg var inde i butikken. Det tog kun 20 minutter, for der var ikke meget der skulle rettes til.

Vi er også småt begyndt og lave natmad og flutes, så vores frysere er efterhånden fyldt godt op.

Vi har også aftalt en mødetid med præsten. Vi skal snakke med ham allerede den 8. juni, da han er bortrejst optil brylluppet.

April 2002

Vi har været nede og snakke med en blomsterhandler, for at få inspiration til blomster til vores borddekorationer. Plus at vi fik nogle ideer til hvordan brudebuketten skal se ud.

Vi har fået bestilt kød til hovedretten og bundene til bryllupskagen, som vi også selv laver.

Marts 2002

Nu er vi så småt begyndt at få svar fra gæsterne og indtil nu har vi heldigvis ingen afbud fået.

Vi fik også snakket med dem der skulle levere maden. Men de kom pludselig i tanke om at de havde ferielukket:-( . Så nu har vi besluttet os for at lave maden selv.

Vi har også diskuteret bordpynt, og er blevet enige om hvordan det skal se ud.

Februar 2002

Her sidst i februar fik vi lavet invitationerne ud og fik dem sendt. Så nu håber vi at folk ikke har nået at bestille ferie.

Har også bestilt tid til tilretning af kjolen, hvilket bliver den 25. maj, hvor vi så også tager til Tyskland efter vin, øl, vand mv.

Januar 2002

Så er vi så småt gået i gang med at lave invitationerne og bordkortene .

Nu har vi også endelig fået styr på musikken:-) . Vi har hyret et band der hedder "Skytsenglene". De lyder til at være gode, så det håber vi selvfølgelig.

Vi har også fået købt tøj til Rasmus (Så nu skal vi ud og bytte det vi allerede havde købt, da der fulgte vest og kravatte med til den smoking vi købte.)

December 2001

Tja musikken er stadigvæk ikke på plads, men vi leder stadigvæk.

Vi har fået købt vest og kravatte til Rasmus

November 2001

Vi kæmper stadigvæk med musikken, hver gang vi tror vi har fundet et muligt emne, kan de ikke alligevel.

Oktober 2001

Den 6. oktober skal Christina, hendes mor og hendes veninde Tine ned og se på brudekjoler i Vejle, da de har udsalg flere steder dernede.

Vi er også så småt begyndt at tænke på menuen og er begyndt at hente tilbud hjem.

Juhu, så blev kjolen fundet:grin: . Jeg prøvede kun 2, inden jeg fandt den helt rigtige. Det er godt nok i god tid, at kjolen er købt, men når nu den rette var der, til den rette pris, var det jo bare om at slå til.

Vi har også fået bestilt fotograf og bryllupssuite.

Nu har vi også fået købt duge til bordene og er så småt begyndt at tænke på hvilke dekorationer vi vil have på bordene.

September 2001

I denne måned er der ikke sket det helt store. Vi er stadigvæk ved at lede efter noget musik og regner med snart at få det på plads.

August 2001

Efter vores ferie i Italien har vi fået styr på flere ting. Skoene til os begge er købt. Vi har fået købt spiritus til festen plus at vi har købt forskellige slags rød- og hvidvin, så vi kan prøve os lidt frem inden vi vælger.

Vi har også købt lysestager til bordene og vi har købt det sidste, vi manglede til invitationerne og bordkortene.

Juli 2001

Nu har vi fået bestilt kirke. Da det ikke kunne blive Budolfi kirke, har vi valgt at vielsen skal foregå i Ansgars kirken, og da Christina har boet i sognet (godt nok kun 6 måneder) kunne det godt lade sig gøre. Indtil videre har vi bestemt os for, at vielsen skal foregå klokken 14.30, men hvis der er mange der vil giftes denne dato, kan tidspunktet flytte sig plus/minus 30 minutter.

Nu har vi også fået bestilt telt og borde og stole (bestilt hos al-teltudlejning i Grindsted).

Vi er også så småt begyndt at lave invitationer og bordkort, hvilket tager laaannngg tid.

Musikken kæmper vi stadigvæk med, enten er det for dyrt, eller også ringer de ikke igen :-(

Juni 2001

Ja, det er jo egentligt lidt tidligt at begynde forberedelserne nu, da der jo er over et år til brylluppet. Men efter at have set på forskellige bryllupssider på nettet, kunne vi se, at det ikke er spor for tidligt at gå i gang med at finde musik, lokaler m.v.

Vi har selvfølgelig også snakket om hvilken kirke vi ville vies i, og vi blev enige om at det skulle være Budolfi kirke. Men nej det kunne det ikke blive, for den skal restaureres og vi vil ikke giftes i byggerod. Vi har haft et par andre kirker oppe at vende, men har ikke endeligt bestemt os endnu.

Vi har bestemt os for at holde brylluppet i Rasmus' forældres have i et telt, og heldigvis for os var haven ledig den 27.07.2002 (Rasmus' måde at komme ind på emnet, da han skulle fortælle sine forældre at vi skulle giftes).

Vi er også begyndt at lede efter musik, men der er svært at finde noget. Vi har dog et par bolde i luften.

© Copyright Faber-Espensen 2006